Links

Her finder du links til myndigheder og andre branche- og interesseorganisationer, som er relevante for De Danske bilimportører og den øvrige bilbranche.

Sammenslutning af europæiske bilproducenter. 

Bilbranchen er vores tætte samarbejdspartner. De er brancheforening for bilforhandlerne og repræsenterer altså virksomheder, der fremstiller, distribuerer, sælger eller reparerer køretøjer samt dele eller serviceydelser hertil.

FDM er Danmarks største forbrugerorganisation. Vi samarbejder om de fleste emner med FDM og henviser forbrugerne hertil. 

De Danske Bilimportørers søsterorganisation i Norge.

De Danske Bilimportørers søsterorganisation i Sverige.

Brancheforening for landets autoriserede bilforhandlere på tværs af lokale- og bilmærkeinteresser. De repræsenterer både brugtvogns- og nyvognsforhandlere. 

Rådet for Sikker Trafik arbejder for at minimere antallet af dræbte og tilskadekomne i trafikken. Det sker gennem undervisning, kampagner og oplysning.

Bl.a. relevant information om registreringsafgift, vægt- og ejerafgiftsloven mv.

Trafikstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet. Styrelsen har ansvar og opgaver på tværs af transportformerne jernbane, vej og luftfart. 

Styrelsen har ansvar for regulering og tilsyn på færdselsområdet. De har bl.a. ansvar for energimærkning- og klasserne, dispensationer mm. 

En del af Transportministeriet. Det er bl.a. her man kan søge om tilladelse til projekter med selvkørende biler mm.