Sara Louise Gabrielsen / 15. januar 2021

Høringssvar: Lovforslag til ændring af registreringsafgiftsloven

De Danske Bilimportører har fredag d. 15. januar indgivet høringssvar til lovforslag til ændring af registreringsafgiftsloven, brændstofforbrugsafgiftsloven ligningsloven og forskellige andre love, der skal udmønte den politiske aftale mellem regeringen, Radikale Venstre, Socialistisk Folkeparti og Enhedslisten om grøn omstilling af vejtransporten.
 
De Danske Bilimportører har både nogle generelle bemærkninger til de foreslåede nye modeller for registreringsafgiften og brændstofforbrugsafgiften (den grønne ejerafgift) og en række mere specifikke bemærkninger til lovforslagets enkelte dele. 

Se hele høringssvaret via nedenstående link.

Andre aktuelle nyheder:

3. marts 2021
En hård måned for bilsalget, men der er lys forude
Endnu en måned med corona-nedlukning af detailhandlen satte sit aftryk på bilsalget. Med kun 9.912 nye personbiler i februar måned og et fald på hele 40,1 procent år-til-dato, sammenlignet med samme periode sidste år, glæder vi os til i dag at kunne genåbne bilforretningerne.
18. februar 2021
Danske Bilimportører: Tiden er inde til genåbning
Danmark har heldigvis gennem en længere periode haft lave smittetal som følge af en massiv nedlukning af samfundet. Nu er tiden inde til en delvis genåbning, så brancher der kan garantere gode foranstaltninger mod smitte kan genåbnes.
12. februar 2021
Tiltrængt fokus på ladeinfrastrukturen
Formand Anders Eldrup og resten af Kommissionen for grøn omstilling af personbiler har netop præsenteret deres anden delrapport, der fokuserer på udrulningen af ladeinfrastruktur til el- og plug-in hybridbiler i Danmark.
>