Sara Louise Gabrielsen / 1. februar 2021

Nyt medlem hos De Danske Bilimportører: Velkommen til Maxus!

RSA Danmark er indtrådt som medlem af De Danske Bilimportører pr. 1. februar 2021. Det blev vedtaget på De Danske Bilimportørers ordinære generalforsamling fredag d. 29. januar 2021.  

RSA Danmark er importør af det kinesiske elbilmærke, Maxus, i de nordiske lande og indtrådte på det danske marked i sommer sidste år. Maxus’ sortiment tæller både elektrificerede person- og varebiler og forhandles hos 33 forhandlere rundt omkring i Danmark. 

 ----- 

Steffen Vilstrup, som har en fortid hos FCA, er Country Manager for RSA i Danmark. RSA blev grundlagt i 1936 med hovedkontor i Drammen i Norge, hvor de bl.a. også importerer Suzuki til Norge.  

Andre aktuelle nyheder:

3. marts 2021
En hård måned for bilsalget, men der er lys forude
Endnu en måned med corona-nedlukning af detailhandlen satte sit aftryk på bilsalget. Med kun 9.912 nye personbiler i februar måned og et fald på hele 40,1 procent år-til-dato, sammenlignet med samme periode sidste år, glæder vi os til i dag at kunne genåbne bilforretningerne.
18. februar 2021
Danske Bilimportører: Tiden er inde til genåbning
Danmark har heldigvis gennem en længere periode haft lave smittetal som følge af en massiv nedlukning af samfundet. Nu er tiden inde til en delvis genåbning, så brancher der kan garantere gode foranstaltninger mod smitte kan genåbnes.
12. februar 2021
Tiltrængt fokus på ladeinfrastrukturen
Formand Anders Eldrup og resten af Kommissionen for grøn omstilling af personbiler har netop præsenteret deres anden delrapport, der fokuserer på udrulningen af ladeinfrastruktur til el- og plug-in hybridbiler i Danmark.
>