I denne nyoprettede stilling skal du bag kulisserne være med til at sikre De Danske Bilimportører en synlig og tydelig profil i den energi- og klimapolitiske dagsorden. Du skal dermed sikre den faglig substans og baggrundsviden for at kunne spille ind i den politiske dagsorden.

Hos De Danske Bilimportører søger vi en analytisk chefkonsulent, der kan indgå i vores lille, men effektive team. Vi er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark, og vores primære opgave er at varetage vores medlemmers interesser, samt at facilitere intelligente løsninger for deres aktiviteter på det danske marked.
Jobbet

I denne nyoprettede stilling skal du bag kulisserne være med til at sikre De Danske Bilimportører en synlig og tydelig profil i den energi- og klimapolitiske dagsorden. Du skal dermed sikre den faglig substans og baggrundsviden for at kunne spille ind i den politiske dagsorden.

Det er vigtigt, at du kan sætte dig ind i substansen af større sager, fange essensen, og omsætte det til de rette budskaber. Du skal ligeledes føle dig hjemme i Excel, er dygtig til databehandling, og forstår hvordan tal kan bruges til at understøtte vores målsætninger og budskaber.

Dine arbejdsopgaver vil være alsidige, og vil bl.a. bestå af:
  • Afdækning af markedet for lav- og nulemissionsbiler, herunder markedstendenser mv.
  • Afdækning af effekter i forhold til klima, luft- og støjforurening, mobilitet og trængsel, samt andre eksterne omkostninger
  • Samfundsøkonomiske konsekvenser for grøn omstilling af transportsektoren
  • Håndtering af priskalkulation, biobrændsel, LCA, afgiftsændringer, omstilling af tung transport, mv.
  • Udvalgsansvarlig (elbiler og tung transport)
  • Analyse af infrastrukturen, herunder ladeinfrastrukturen og energiforsyningen
  • Research og analyse af rapporter, lovudkast og statistikker
Vi forestiller os at du har flere års erhvervserfaring, gerne med fagligt fokus på miljøplanlægning eller fra energi/miljø sektoren. Din uddannelses baggrund kunne være ingeniør, økonom eller tilsvarende.
Vi tilbyder et meget uformelt arbejdsmiljø, hvor du vil blive en del af vores faste team på tre personer. Da vi er små, benytter vi os ofte af eksterne samarbejdspartnere, som du naturligvis også vil få en relation til. Der er højt til loftet og mulighederne er mange, da du i høj grad selv vil være med til at præge dine arbejdsopgaver og sætte dit aftryk på organisationen.
Du bedes sende din ansøgning og CV til dbi@bilimp.dk senest den 10. januar 2020. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Gunni Mikkelsen på 3136 1041.
Dit arbejdssted vil være på Rådhuspladsen 16, 1550 København V.
De Danske Bilimportører er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark. Vores primære opgave er at varetage vores medlemmers interesser samt at facilitere intelligente løsninger for deres aktiviteter på det danske marked. Det sker blandt andet ved, at vi leverer forskellig viden om bilbranchen, operationelle løsninger, samt at vi fungerer som talerør overfor regering, Folketing, ministerier og andre offentlige myndigheder samt ikke mindst medierne og andre relevante organisationer. Sekretariatet er beliggende på Rådhuspladsen. Læs mere om De Danske Bilimportører på www.bilimp.dk.