De Danske Bilimportører byder den ny aftale om styrket indsats mod sms-syn velkommen.

Mads Rørvig, der er adm. direktør i De Danske Bilimportører, udtaler i den forbindelse: “Det glæder mig, at et enigt Folketing er gået sammen om at stoppe de såkaldte sms-syn, hvor brodne kar i bilsynshallerne har godkendt biler, der ikke burde køre på de danske veje. Det er en god dag for trafiksikkerheden.”

Aftalen, der er kommet i stand på baggrund af dokumentation fra DR-programmet Kontant, betyder blandt andet, at administrative krav til synshallerne styrkes, ligesom der skrues op for myndighedskontrollen og sanktionerne mod de der snyder.

Normalt taler vi selvfølgelig for mindre bureaukrati og lettere administration, men vi er enige i behovet for en opstramning her. Der har været alt for mange muligheder for at snyde med bilsyn, og det er til skade for trafiksikkerheden, ligesom det kan medføre afgiftssvindel på import af brugte biler. Forhåbentlig kan styrket kontrol, bedre afrapportering og hårdere sanktioner dæmme op for det”, fortsætter Mads Rørvig.

Yderligere oplysninger

Mads Rørvig

Adm. direktør

+45 30 16 10 04 mr@bilimp.dk

De Danske Bilimportører er brancheorganisation for bilproducenternes repræsentation i Danmark. Vi repræsenterer alle nye biler (person-, vare- og lastbiler samt busser) som anskaffes i Danmark og de omfatter selvsagt alle teknologierne – el, brint, hybrider, diesel, benzin, gas.

Kildeangivelse

De Danske Bilimportører

Pressefoto

Klik her