Konsulent til public affairs og kommunikation (barselsvikariat)

Hos De Danske Bilimportører søger vi en konsulent med fokus på public affairs- og kommunikationsopgaver, der kan indgå som barselsvikar i vores effektive team på Rådhuspladsen i København.

Jobbet
Vi søger en barselsvikar som blandt andet skal være med til at sikre De Danske Bilimportører en synlig og tydelig profil i medierne og i den politiske debat. Du skal med andre ord være med til at sikre, at vi er en foretrukken samarbejdspartner på emner som klima og miljø, mobilitet, elektrificering, nye teknologier og drivmidler mv.

Det er derfor vigtigt, at du kan sætte dig ind i substansen af større sager, fange essensen og omsætte det til de rette budskaber. Det kan f.eks. være til debatindlæg, indspil til journalister eller forslag til politiske initiativer. Ligeledes er det vigtig, at du føler dig hjemme i Excel, og kan lave lettere databehandling og se, hvordan tal kan bruges til at understøtte vores målsætninger og budskaber. Du vil i dit daglige arbejde få hjælp fra to studenter.

Dine arbejdsopgaver vil derudover bl.a. omfatte:

  • Ansvarlig for ekstern kommunikation, herunder journalisthenvendelser/pressemeddelelser/medlemsinformation/sociale medier
  • Håndtering af organisationens politiske aktiviteter, herunder mødeforberedelse.
  • Håndtering og dialog med vores mange stakeholder
  • Planlægning, forberedelse og eksekvering af events, f.eks. Folkemødet 2022
  • Ansvarlig for medlemsudvalg

Vi forestiller os, at du har minimum 2 års erfaringserhvervserfaring, hvor du har arbejdet i en politisk kontekst i enten en interesseorganisation, i kommunikationsbranchen, et politisk parti eller i centraladministrationen. Du har en samfundsfaglig baggrund på kandidatniveau, men din uddannelsesmæssige retning er ikke afgørende for os. Det vigtigste er, at du har erfaring med professionelt politisk arbejde og har gode analytiske og kommunikative evner. Derudover er det vigtigt, at du er en udadvendt person, der trives med en bred kontaktflade.

Om De Danske Bilimportører.
Vi er brancheorganisation for bilfabrikkernes repræsentation i Danmark og dermed også nogle af verdens største virksomheder. Vores arbejde går helt tilbage til begyndelsen af det 20.århundrede, men selve organisationen blev først stiftet blev stiftet i 1940. Vi repræsenterer alle nye biler (person-, vare- og lastbiler samt busser) som anskaffes i Danmark og de omfatter selvsagt alle teknologierne – el, brint, hybrider, diesel, benzin, gas.

Du bedes sende din ansøgning og CV til mr@bilimp.dk, hvor spørgsmål også kan rettes til. Tiltrædelse hurtigst muligt med en periode på ca. 12 måneder (aftales nærmere). Samtaler afholdes løbende.

Dit arbejdssted vil være på Rådhuspladsen 16, 1550 København V.

Læs mere om De Danske Bilimportører på www.bilimp.dk.