Studentermedhjælper til analyse, kommunikation og events

Kom med i overhalingsbanen i arbejdet med grøn omstilling og mobilitet hos De Danske Bilimportører.

Vil du være en del af et dynamisk team og bidrage til at sætte dagsordenen for den grønne omstilling i bilindustrien? De Danske Bilimportører søger to engagerede og initiativrige studentermedhjælpere til at understøtte vores arbejde med dataanalyse, kommunikation og events.

Arbejdsopgaver

Stillingen består af en lang række forskelligartede opgaver, fx:

  • Bearbejdning af data om fx bilsalget og antallet af ladestandere
  • Visualisering af data i form af grafer og figurer
  • Skriftlig formidling i form af pressemeddelelser, debatindlæg, SoMe-indhold, nyhedsbreve og øvrig kommunikation
  • Assistance med udarbejdelse af materialer til møder, research og referatskrivning
  • Opsætning og udsendelse af nyhedsbreve
  • Hjælp til planlægning og afvikling af events
  • Opdatering og vedligeholdelse af hjemmeside
  • Lettere praktiske opgaver, der understøtter sekretariatets daglige opgaver

Hvem er du?

Den ideelle kandidat har stærke kommunikationsfærdigheder og interesse for at formidle. Du er komfortabel med brug af teknologi til dataanalyse og kommunikation, og du har en grundlæggende analytisk forståelse. Det er en fordel, hvis du har interesse for politiske processer og beslutningstagning.

Som person er du selvstændig og initiativrig. Du har gåpåmod og en positiv indstilling til nye udfordringer. Du er i gang med en samfundsvidenskabelig og/eller kommunikationsrettet uddannelse og har gerne minimum et par år tilbage på studiet.

Hvem er vi?

De Danske Bilimportører er brancheorganisation for bilfabrikkerne og importørernes repræsentation i Danmark. Vi varetager bilbranchens interesser over for politikere, myndigheder og den danske befolkning, mens vi holder samfundet opdateret ved hjælp af relevant data og information.

Vores branche og organisation er på en rejse, hvor meget ændrer sig. Det indebærer et stigende fokus på grøn omstilling og menneskers behov for mobilitet, som er centralt for organisationens arbejde. I 2023 åbnede vi for associerede medlemmer i form af finansierings- og leasingselskaber, hvis interesser vi også varetager i organisationen. Branchen er generelt omstillingsparat og innovativ, og vores medlemmer der bidrager med gode løsninger på transport-, klima- og miljøområdet, hvorfor vi ofte repræsenterer den progressive side i debatten.

I sekretariatet er vi et lille team, og vores hverdag er generelt præget af højt humør og et godt socialt fællesskab.

Hvorfor skal du søge stillingen?

Du får i stillingen mulighed for at arbejde i et politisk miljø med fokus på den grønne omstilling, hvor der er plads til personlig og faglig udvikling. Vi tilbyder en konkurrencedygtig timeløn og en god frokostordning, og du får udleveret arbejdscomputer hos os.

Praktisk

Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen, og som udgangspunkt arbejdes der 2 faste dage om ugen, som vi planlægger i fællesskab. Arbejdsstedet er på Rådhuspladsen i København. Ved afholdelse af events kan ekstraarbejde forekomme.

Tiltrædelse 1. maj 2024.

Er du klar til at gøre en forskel og være med til at forme fremtidens bilindustri? Så send en motiveret ansøgning og dit CV til Kristine Vind på kbv@bilimp.dk senest d. 4. marts 2024 kl. 12.00. Vi holder samtaler løbende, til vi har fundet den rigtige kandidat, så hold dig endelig ikke tilbage med at ansøge.

Ved spørgsmål til stillingen kan du kontakte Kristine på tlf. 31369066.

Vi ser frem til at høre fra dig!