Kom med i overhalingsbanen, når det gælder den grønne omstilling af fremtidens mobilitet.

Hos De Danske Bilimportører søger vi en analytisk studentermedarbejder, der kan indgå i vores lille team, men effektive team. Din dagligdag vil byde på et væld af faglige udfordringer, og du vil få rig mulighed for at prøve kræfter med databearbejdning, pr-arbejde og kommunikation.

Som studentermedarbejder hos os bliver du en central del af De Danske Bilimportørers arbejde, og du skal være med til at sikre, at vi er en foretrukken samarbejdspartner for medlemmer, myndigheder, organisationer, presse og politikere. Det er vigtigt, at du kan sætte dig ind i substansen af større sager, fange essensen og omsætte den til de rette budskaber. Ligeledes er det vigtigt, at du føler dig hjemme i Excel og kan lave lettere databehandling, som kan understøtte vores målsætninger og budskaber.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af:

  • Udarbejde pressehistorier til et bredt udsnit af de danske medier
  • Besvare pressehenvendelser, udarbejde pressemeddelelser og debatindlæg
  • Bearbejde forskellige tal og data og skabe en god historie
  • Tekstforfatning til SoMe
  • Vedligeholde vores hjemmeside og sikre optimal kommunikation med vores medlemmer
  • Generel medlemsservice og besvarelse af henvendelser

Hvem er du?
Du er knivskarp til at kommunikere på skrift, og hvis du har erfaring med kommunikation på sociale medier, er det kun et plus. Som person er du en teamplayer, der kan samarbejde på tværs af forskellige faggrupper og samtidig kan du arbejde selvstændigt, når du skal fordybe dig i tekster.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for os, men du skal kunne lide at arbejde med tal og at skrive fængende tekster. Samtidig forventer vi, at du har gode generelle it-kompetencer.

Hvem er vi?
De Danske Bilimportører er brancheorganisation for bilproducenternes repræsentation i Danmark. Vi repræsenterer alle nye biler (person-, vare- og lastbiler samt busser) som anskaffes i Danmark og de omfatter selvsagt alle teknologierne – el, brint, hybrider, diesel, benzin, gas.

Hvad tilbyder vi?
Attraktiv timeløn og fast arbejdsplads på Rådhuspladsen i centrum af København. Arbejdstiden aftales nærmere, men vi har brug for din hjælp ca. to hverdage om ugen.  Vi tager selvfølgelig hensyn til din uddannelse og eksamensperioder.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø, hvor du vil blive den ene af vores to studenterhjælpere i vores faste team på fem personer. Der er højt til loftet og mulighederne er mange, da du i høj grad selv vil være med til at præge dine arbejdsopgaver og sætte dit aftryk på organisationen.

Lyder det som noget for dig?
Så ser vi frem til at høre fra dig senest den 15. december 2022. Vedlæg CV, en motiveret ansøgning og søg jobbet pr. e-mail til nedenstående kontaktinformationer.

Vi behandler ansøgninger løbende, og vil afholde samtaler i december med henblik på jobstart primo januar.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Stine Bo Rosenquist på sbr@bilimp.dk / 53370136