OM DE DANSKE BILIMPORTØRER

Foreningen De Danske Bilimportører er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark. Vores primære opgave er at varetage vores medlemmers interesser samt at facilitere intelligente løsninger for deres aktiviteter på det danske marked.

Læs mere

BEREGN REGISTRERINGSAFGIFT

Beregn registreringsafgiften på nye køretøjer ud fra køretøjets pris før moms.

Nyregistreringer
Nyregistrerede køretøjer i perioden .
 
 

Seneste nyt

April måned blev en god måned for det samlede bilsalg

08. maj 2018 18.718 personbiler, 2.889 varebiler og 431 lastbiler kom ud at køre i aprils forårsvejr.

Aprils bilsalg endte flot

01. maj 2018 I april kørte 18.713 biler ud i forårsvejret. Det er et hak over sidste års bilsalg på 17.610 – altså en stigning på 6 procent. Et tilbageblik på årets første fire måneder viser dog modsat et lille fald på ca. 2,5 procent, når det samlede salg holdes op mod samme periode sidste år.

Marts måneds bilsalg bar præg af tidlig påske og placerer sig under sidste års rekordsalg

03. april 2018 Det blev til 19.757 personbiler, 2.779 varebiler og 447 lastbiler i marts måned. Månedens bilsalg blev påvirket af en tidlig påske, så der var lidt færre dage at sælge biler i i år, sammenlignet med sidste år - som tilmed var en rekordmåned.

Februar måneds bilsalg holder lige skansen

08. marts 2018 Et blik på det samlede salg, viser et lille fald for person-, vare- og lastbiler i ferbruar. Noget skyldes sæsonudsving og forskydninger mellem månederne. På elbils- og hybridmarkedet ser det flot ud: danskernes interesse er stigende. Leasingmarkedet har været præget af usikkerhed den seneste periode, hvilket afspejles i statistikken. Læs hele analysen her.

Flot og stabilt salg af vare- og lastbiler i årets første måned

05. februar 2018 Januar startede godt ud for salget af vare- og lastbiler samt busser. 2.571 varebiler kom ud på vejene i januar, mens der blev solgt 428 lastbiler og 50 busser.