OM DE DANSKE BILIMPORTØRER

Foreningen De Danske Bilimportører er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark. Vores primære opgave er at varetage vores medlemmers interesser samt at facilitere intelligente løsninger for deres aktiviteter på det danske marked.

Læs mere

BEREGN REGISTRERINGSAFGIFT

Som en gratis service for foreningens medlemmer har De Danske Bilimportører udviklet et værktøj til beregning af registreringsafgift for nye biler. For at tilgå denne funktion skal du blot logge ind her på siden.
For andre aktører i branchen, f.eks. forhandlere og leasingselskaber, tilbyder vi i samarbejde med vores it-partner DBI IT mulighed for at købe adgang til en afgiftsberegner, som enten kan tilgås via hjemmesiden eller via en webservice til integration i egne systemer. For mere information herom kan du kontakte os på info@bilimp.dk eller vores it-partner direkte på info@dbi-it.dk.
Nyregistreringer
Nyregistrerede køretøjer i perioden .
 
 

Seneste nyt

Laveste antal indregistrerede biler i 7 år, men rekordhøjt salg af elbiler i marts

01. april 2020 Der er i marts 2020 kommet 15.184 nye personbiler ud på vejene. Den nuværende situation med Covid-19 gør det svært at sammenligne perioderne. Vi har dog kastet et blik på marts måned de foregående år, og det viser sig at vi efter nogle år med rekordstort bilsalg, skal tilbage til 2013 for at finde et tilsvarende antal nye biler.

Leveringen af elbiler er ikke umiddelbart påvirket af den generelle salgsnedgang. I marts 2020 har 1.114 nye elbiler fået asfalt under dækkene, hvilket er mere end en fordobling i forhold til marts 2019, der bød på 530 nye elbiler.

Det samlede bilsalg i februar 2020

05. marts 2020 Salget af varebiler i februar måned var nogenlunde på niveau med salget i februar 2019, mens lastbilsalget er faldet ift. februar 2019.

Nyregistreringer i februar 2020

02. marts 2020 På trods af en rolig start for det generelle personbilsalg i 2020, oplever de grønne biler stadig øget interesse fra forbrugerne. Eksempelvis er der blevet indregistreret mere end dobbelt så mange elbiler i februar 2020 i forhold til februar sidste år.

Det samlede bilsalg januar 2020

07. februar 2020 Der er kommet 2.791 nye varebiler, 421 lastbiler og ud på de danske veje i januar måned.

De Danske Bilimportører til møde med kommissionen for grøn omstilling af personbiler

05. februar 2020 De Danske Bilimportører har sammen med FDM og Bilbranchen fremlagt et fælles udspil til kommissionen for grøn omstilling af personbiler, der skitserer mulighederne og potentialet for den grønne omstilling af transportbranchen.