OM DE DANSKE BILIMPORTØRER

Foreningen De Danske Bilimportører er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark. Vores primære opgave er at varetage vores medlemmers interesser samt at facilitere intelligente løsninger for deres aktiviteter på det danske marked.

Læs mere

BEREGN REGISTRERINGSAFGIFT

Beregn registreringsafgiften på nye køretøjer ud fra køretøjets pris før moms.

Nyregistreringer
Nyregistrerede køretøjer i perioden .
 
 

Seneste nyt

Bilsalget i september påvirket af afgiftsdebat

02. oktober 2017 Fire ugers offentlig debat om bilafgifterne har sat deres spor i bilsalget, der ikke uventet faldt dramatisk. September bød således kun på 14.371 nye biler mod 18.477 i september sidste år, hvilket er et fald på 22,2%.

Nye bilafgifter vækker glæde

21. september 2017 Regeringen er i dag sammen med Dansk Folkeparti blevet enige om nye bilafgifter efter flere ugers forhandlinger. Aftalen indebærer en ændring af procentsatsen for registreringsafgift, samt en ændring af fradrag for god brændstoføkonomi og sikkerhed. Ændringerne betyder at det primært er miljøvenlige biler i mellemklassen, dvs. de typiske familiebiler, der får den største afgiftssænkning, og det vækker glæde i bilbranchen.

Bilsalget i august påvirket af de politiske forhandlinger om bilafgifterne

04. september 2017 Efter august måned ligger salget af personbiler fortsat over sidste års rekordår sammenlignet med samme periode sidste år. Således ligger salget med 154.300 personbiler i år knap 3% (2,9%) over sidste års 149.991. Tallet for august blev imidlertid blot 15.301, hvilket er 12,2% under sidste års august, og ganske lidt (+0,5%) over sidste måned.

Bilimportørerne til politikerne: Her er kompromisløsningen på registreringsafgiften

04. september 2017 Forhandlingerne om fremtidens registreringsafgift synes at være gået i stå. På den ene side står regeringen med et ønske om, udelukkende at sænke procentsatsen mens Dansk Folkeparti sammen med flere andre partier i Folketinget ønsker at omlægge registreringsafgiften så den tager udgangspunkt i bilens miljøbelastning og sikkerhed.

Ja til lavere og smartere afgifter

29. august 2017 FDM, Bilbranchen i DI og De Danske Bilimportører hilser regeringens udspil om en lavere
registreringsafgift velkommen. De tre organisationer efterlyser stadig en teknisk omlægning.
Nødvendigt med en hurtigt indgreb.