OM DE DANSKE BILIMPORTØRER

Foreningen De Danske Bilimportører er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark. Vores primære opgave er at varetage vores medlemmers interesser samt at facilitere intelligente løsninger for deres aktiviteter på det danske marked.

Læs mere

BEREGN REGISTRERINGSAFGIFT

Som en gratis service for foreningens medlemmer har De Danske Bilimportører udviklet et værktøj til beregning af registreringsafgift for nye biler. For at tilgå denne funktion skal du blot logge ind her på siden.
For andre aktører i branchen, f.eks. forhandlere og leasingselskaber, tilbyder vi i samarbejde med vores it-partner DBI IT mulighed for at købe adgang til en afgiftsberegner, som enten kan tilgås via hjemmesiden eller via en webservice til integration i egne systemer. For mere information herom kan du kontakte os på info@bilimp.dk eller vores it-partner direkte på info@dbi-it.dk.
Nyregistreringer
Nyregistrerede køretøjer i perioden .
 
 

Seneste nyt

Det samlede bilsalg januar 2020

07. februar 2020 Der er kommet 2.791 nye varebiler, 421 lastbiler og ud på de danske veje i januar måned.

De Danske Bilimportører til møde med kommissionen for grøn omstilling af personbiler

05. februar 2020 De Danske Bilimportører har sammen med FDM og Bilbranchen fremlagt et fælles udspil til kommissionen for grøn omstilling af personbiler, der skitserer mulighederne og potentialet for den grønne omstilling af transportbranchen.

Bilsalget i januar 2020

03. februar 2020 Det er opløftende, at det høje niveau for salget af elbiler fortsætter ind i 2020. Det vidner om, at forbrugere og virksomheder ønsker mere miljøvenlige biler og ser biler som en af vejene til at nå målet om en lavere CO2-udledning. Det er afgørende, at Folketinget snarest sikrer de langsigtede rammevilkår (system for bilafgifter mv.) således at udviklingen kan fortsætte de kommende år.

Det samlede bilsalg i 2019

06. januar 2020 I 2019 kom der 33.096 varebiler, 5.025 lastbiler og 546 busser ud på de danske veje.

Personbilsalget 2019

01. januar 2020 I 2019 blev det solgt 255.594 personbiler, og vi har samtidig oplevet et rekordår for salget af elbiler til danskerne.