OM DE DANSKE BILIMPORTØRER

Foreningen De Danske Bilimportører er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark. Vores primære opgave er at varetage vores medlemmers interesser samt at facilitere intelligente løsninger for deres aktiviteter på det danske marked.

Læs mere

BEREGN REGISTRERINGSAFGIFT

Beregn registreringsafgiften på nye køretøjer ud fra køretøjets pris før moms.

Nyregistreringer
Nyregistrerede køretøjer i perioden .
 
 

Seneste nyt

Februar måneds bilsalg holder lige skansen

08. marts 2018 Et blik på det samlede salg, viser et lille fald for person-, vare- og lastbiler i ferbruar. Noget skyldes sæsonudsving og forskydninger mellem månederne. På elbils- og hybridmarkedet ser det flot ud: danskernes interesse er stigende. Leasingmarkedet har været præget af usikkerhed den seneste periode, hvilket afspejles i statistikken. Læs hele analysen her.

Forsinkelse på pressemeddelelsen om februars bilsalg

05. marts 2018 Vi har desværre ikke modtaget data fra SKAT endnu, hvorfor pressemeddelelsen om det samlede bilsalg for februar 2018 er forsinket.

Februar måneds bilsalg fortsætter den gode udvikling

01. marts 2018 Danskerne forsætter med at anskaffe nye biler og udskifte deres ældre biler i garagen til nyere modeller i stort antal. I februar blev det til 17.266 nye personbiler, hvilket blot er 362 færre biler og 2% under de 17.628 biler, der blev solgt i februar sidste år . Kigger vi på det samlede salg for årets to første måneder, er vi med 37.182 solgte biler helt på niveau med de 37.162 sidste år.

Flot og stabilt salg af vare- og lastbiler i årets første måned

05. februar 2018 Januar startede godt ud for salget af vare- og lastbiler samt busser. 2.571 varebiler kom ud på vejene i januar, mens der blev solgt 428 lastbiler og 50 busser.

Årets bilsalg starter godt ud

01. februar 2018 Bilbranchen kan godt være glade. For årets første måned startede godt ud med en marginal stigning på 1,9 solgte personbiler i forhold til januar sidste år.