OM DE DANSKE BILIMPORTØRER

Foreningen De Danske Bilimportører er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark. Vores primære opgave er at varetage vores medlemmers interesser samt at facilitere intelligente løsninger for deres aktiviteter på det danske marked.

Læs mere

BEREGN REGISTRERINGSAFGIFT

Beregn registreringsafgiften på nye køretøjer ud fra køretøjets pris før moms.

Nyregistreringer
Nyregistrerede køretøjer i perioden .
 
 

Seneste nyt

Salget af vare- og lastbiler

08. maj 2017 Tendensen for salget af varebiler har været stigende gennem flere år, og det samlede salg har resulteret i rekord store salg. Men dog således at efterspørgselstendensen de seneste 12 måneder har udvist en lidt faldende tendens.

Bilsalget er fortsat på højt niveau

01. maj 2017 Salget af personbiler er i år fortsat betydeligt højere end i den tilsvarende periode sidste år. Således ligger de første fire måneder af 2017 på 77.531 biler, hvilket er 7,6% over 2016. April måned endte noget lavere end den rekord høje marts måned, hvilket var forventet.

Bilsalget fortsætter på højt niveau

03. april 2017 Marts 2017 blev den næstbedste måned for personbilerne nogensinde. Der kom 22.759 nye personbiler ud på vejene, og det tal er med til at gøre første kvartal med 59.921 til det bedste første kvartal i Danmark og i øvrigt det næstbedste kvartal overhovedet.

Salget af vare- og lastbiler samt busser for februar 2017

06. marts 2017 Salget af kommercielle biler er begyndt lidt på den lave side, men det ændrer ikke på forventningerne til året, som for både vare-, lastbiler og busser ligger på samme niveau som sidste år.

Bilsalget fortsætter stærkt i 2017

01. marts 2017 Ovenpå et rekordsalg i hele 2016 og en stærk start i januar bekræfter februar måneds salgstal nu blot tendensen. Bilmarkedet er fortsat på et højt niveau, og danskerne forsætter med at anskaffe og udskifte biler i stort antal.