OM DE DANSKE BILIMPORTØRER

Foreningen De Danske Bilimportører er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark. Vores primære opgave er at varetage vores medlemmers interesser samt at facilitere intelligente løsninger for deres aktiviteter på det danske marked.

Læs mere

BEREGN REGISTRERINGSAFGIFT

Beregn registreringsafgiften på nye køretøjer ud fra køretøjets pris før moms.

Nyregistreringer
Nyregistrerede køretøjer i perioden .
 
 

Seneste nyt

Analyse: september måneds samlede bilsalg

10. oktober 2018 Den 1. oktober udsendte vi pressemeddelelse om personbilsalget. Denne analyse indeholder statistik og kommentarer på salget af de grønne biler (elbiler og plug-in hybrider), varebiler, lastbiler og busser.

Personbilsalget i september

01. oktober 2018 170.010 nye personbiler har fået nummerplader på i år – altså et lille plus på en procent i forhold til samme periode sidste år. September måned var præget af, at den nye test for måling af brændstofforbrug trådte i kraft – den såkaldte WLTP-metode - så rigtig mange biler blev solgt i august måned og bilforhandlerne havde dermed lidt mindre travlt i september.

Analyse: August måneds samlede bilsalg

08. september 2018 Bilsalget i august måned for vare- og lastbiler samt busser. Endvidere tallene for elbiler og opladningshybrider samt kommentarer til leasingmarkedet.

Rekordsalg af personbiler i august måned.

02. september 2018 Hele 20.693 nye personbiler fik nummerplader på – et stort plus på 35% i forhold til sidste års salg i august på 15.301 biler og 25% over juli ’18.

Grønne opladningshybrid-biler hitter i sommervarmen

08. august 2018 Opladningshybrider er meget populære hos danskerne. I juli kørte 352 af slagsen ud i det danske sommerland og i årets 7 første måneder er vi dermed oppe på 2.022 opladningshybrider