OM DE DANSKE BILIMPORTØRER

Foreningen De Danske Bilimportører er brancheorganisationen for bilimportører i Danmark. Vores primære opgave er at varetage vores medlemmers interesser samt at facilitere intelligente løsninger for deres aktiviteter på det danske marked.

Læs mere

BEREGN REGISTRERINGSAFGIFT

Beregn registreringsafgiften på nye køretøjer ud fra køretøjets pris før moms.

Nyregistreringer
Nyregistrerede køretøjer i perioden .
 
 

Seneste nyt

Marts måneds bilsalg bar præg af tidlig påske og placerer sig under sidste års rekordsalg

03. april 2018 Det blev til 19.757 personbiler, 2.779 varebiler og 447 lastbiler i marts måned. Månedens bilsalg blev påvirket af en tidlig påske, så der var lidt færre dage at sælge biler i i år, sammenlignet med sidste år - som tilmed var en rekordmåned.

Februar måneds bilsalg holder lige skansen

08. marts 2018 Et blik på det samlede salg, viser et lille fald for person-, vare- og lastbiler i ferbruar. Noget skyldes sæsonudsving og forskydninger mellem månederne. På elbils- og hybridmarkedet ser det flot ud: danskernes interesse er stigende. Leasingmarkedet har været præget af usikkerhed den seneste periode, hvilket afspejles i statistikken. Læs hele analysen her.

Flot og stabilt salg af vare- og lastbiler i årets første måned

05. februar 2018 Januar startede godt ud for salget af vare- og lastbiler samt busser. 2.571 varebiler kom ud på vejene i januar, mens der blev solgt 428 lastbiler og 50 busser.

Årets bilsalg starter godt ud

01. februar 2018 Bilbranchen kan godt være glade. For årets første måned startede godt ud med en marginal stigning på 1,9 solgte personbiler i forhold til januar sidste år.

Årets bilsalg 2017

08. januar 2018 Nu er det samlede bilsalg for 2017 klar. Statistikken og analysen rummer både personbiler, varebiler, lastbiler og busser, ligesom analysen dykker ned i elbiler og mere generelle tendenser indenfor ny miljøvenlig teknologi.